23948sdkhjf

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

De nye filtre er lig med højere effektivitet, og CO2-balancen er også imponerende.

BOGE’s højtydende trykluftsfiltre, med modificeret materialesammensætning og markant forbedret overfladestruktur, sikrer lavest mulige differenstryk i hele filterelementets levetid. De er valideret på grundlag af ISO 12500-1: 2007 og ISO 8573-1: 2010, hvilket betyder de har en pålidelig adskillelse af faste stoffer, olie- og vandaerosoler samt oliedampe. De nye filtre er lig med højere effektivitet, og CO2-balancen er også imponerende.

Garantier der vidner om kvalitet
Koalesceringsfiltrene har en effektiv mikrofiberelementfleece med en optimeret ekstern belægning. BOGE yder en 12-måneders ydelsesgaranti, som garanterer praktisk taget konstant lavt differenstryk ved konstant høj adskillelse ydeevne over filterelementets levetid - mens den stadig tilbyder omkostningsbesparelser. Dertil kommer, at BOGE tilbyder 10-års garanti på filterhuset.

Certificeret til fødevarer og farma
Filtrene er alle certificerede til brug i følsomme applikationer i henhold til til FDA Titel 21 CFR, hvilket betyder, at de er egnede til brug i mad, drikkevarer og farmaceutiske industrier.

Innovativt design sikrer effektivitet
Op til tre filtre kan kombineres uden nogen tværsnitsindskrænkning ved hjælp af enten en vægmontering eller koblingssæt - hvilket sparer plads som aldrig før. Montering af en cyklonseparator er lige så let. Da alle reservedele er designet til at være bagud kompatible, kan de bruges både i aktuelle modeller og i tidligere modeller som en teknisk opgradering. Det handler om effektivitet.

Har du spørgsmål, så kan du fange os på 4320 2600. Vores hjemmeside finder på du granzow.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.063