23948sdkhjf

Wila A/S henter ny indkøbschef

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wila A/S

Som led i Wila A/S’ fortsatte vækstrejse tiltræder Brian Bach Kristensen pr. 1. februar 2020 som indkøbschef for Wila A/S.

I forbindelse med bestyrelsens og ledelsens ønske om at udvikle indkøbsfunktionen samt styrke ledelseslaget yderligere er Brian Bach Kristensen udnævnt som ny indkøbschef. Brian Bach Kristensen tiltræder stillingen 1. februar 2020.

”Til at understøtte Wila A/S’ vækstrejse har vi brug for en professionel, effektiv og ensartet indkøbsfunktion, og det er derfor med lige dele glæde og stolthed, at vi i dag kan præsentere Brian Bach Kristensen som vores kommende indkøbschef. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Brian, og ved at vi i ham får en kapacitet, der er udviklingsorienteret og kender branchen og ikke mindst produkterne. Brian har erfaring med alle dele af moderne indkøb og er en god købmand, ligesom han på det personlige plan har en adfærd, nogle værdier og en tilgang til andre mennesker, som passer ind Wila A/S’ måde at drive forretning på,” udtaler CEO, Ilhami Alici.

Brian Bach Kristensen får ansvaret for den strategiske og operationelle ledelse af indkøbsafdelingen og indgår ligeledes i Wila A/S’ ledelsesgruppe.

Brian Bach Kristensen kommer fra en ledende indkøbsstilling hos Damstahl A/S, hvor han har været ansat siden 2007. Han er 43 år og har mange års erfaring med salg, indkøb, forhandling og logistik og har tidligere været indkøber hos Løgstør Rør A/S og Karl Dungs A/S.

”Jeg glæder mig til jobbet som indkøbschef hos Wila A/S. For mig er det et ønskejob. Jeg har fået en meget interessant og udfordrende stilling i en virksomhed, der fortsat har et stort potentiale for vækst. Wila A/S går spændende tider i møde, og jeg glæder mig til at træde ind i ledergruppen og være med til at udvikle virksomheden fremover”, siger Brian Bach Kristensen.

For nærmere oplysninger kontakt

Ilhami Alici, CEO:  +45 5151 6785

Om Wila A/S:
Wila A/S udvikler og producerer højteknologiske løsninger og komponenter af rustfrit stål til brug inden for blandt andet fødevare-, pharma- og målingsindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1998, har ca. 75 medarbejdere og ligger i Silkeborg. Læs mere om Wila på www.wila.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wila A/S

Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Danmark
Wila A/S

Send til en kollega

0.078