23948sdkhjf
Del siden

Wila A/S

WILA A/S er en fleksibel og alsidig virksomhed der varetager mange former for bearbejdning af rustfrit stål. Vores styrke er at vi kan kombinere mange produktionsformer og dermed tilbyde totalløsninger.

Vores hovedkompetencer er:

  • Membranhuse
  • Rørvarmevekslere
  • ATD'er

WILA A/S blev etableret i 1998, og beskæftiger i dag 80 medarbejdere.

Vi er specialister i optræk og har udviklet en ny teknik, som sætter os i stand til at udføre optræk af særdeles høj kvalitet til ikke mindst fødevare- og medicinalindustrien.

Dette giver mulighed for at udføre flere optræk i samme rør, ligesom vi kan lave optræk i plade til brug for bl.a. procestanke mm.

Wilas optræk møder som minimum industriens krav til hygiejne, præcision, styrke og økonomi. Vi løser mangeartede opgaver indenfor bl.a. rørmontage, beholdere, demontage af hele fabriksanlæg mm.

Vores svejseafdeling bemandes af dygtige, motiverede certifikatsvejsere.

Stanseværktøjer af høj kvalitet til alle former for produktion- og serieproduktion fremstilles primært i målene 224 x 300 mm til 1220 x 2100 mm.

Drejning, svejsning og boring udføres på moderne CNC-anlæg. Det muliggør en hurtig, fleksibel og effektiv produktion af såvel specialopgaver, enkeltopgaver som serier i jern, stål og rustfrit stål.

Vores dreje- og fræseafdeling er en fleksibel og kvalitetsbevidst enhed der altid er parat til at løse opgaver bedst muligt.

Wila A/S
Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK27230350
P nummer: 1004904522
80
AAA, EU 1935 , Godkendt af Fødevarestyrelsen, ISO 15614-1, ISO 9606-1 , PED, REACH, RoHS
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047