23948sdkhjf

Klimavenlige løsninger, der betaler sig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Granzow tilbyder klimavenlige løsninger, der ikke kun er gode for miljøet, men også pengepungen. Optimering af energioptimering, energigenvinding - mulighederne er mange.

Kan grønne løsninger være lønsomme?
Klimaforandringer, grøn energi, bæredygtighed – ord, der er på alles læber. Lønsomme løsninger til industrien er måske ikke altid synonymt med de grønne buzzord, jeg netop har opstillet, men hos Granzow mener vi ikke det behøver at være en situation af ’enten-eller’; vi mener sagtens at industri og bæredygtighed kan forenes, og tilmed gøres på en måde, så der er vinding for både din virksomhed og klimaet.

Lækagesøgning sparer på miljøet og din pengepung
Vidste du eksempelvis, at lækagesøgning er en af de mest lønsomme metoder at anvende, når det gælder energibesparelser i et trykluftsystem? Hos Granzow tilbyder vi LEAQS der indebærer lækagesøgning og optimeringssoftware, der giver dig et samlet billede af de fundne lækageri din installation. Man kan nemt blive overrasket over hvad lækager kan medføre af ekstra omkostninger i form af øget trykluftsvolumen - også fra det, der betegnes som "små" lækager. En lækagesøgning kan i yderste tilfælde være forskellen mellem om du kører med én eller to kompressorer og dermed også øgede serviceomkostninger. 

Optimering af driften af dine kompressorer og varmegenvinding
Et andet sted du kan spare på pengepungen og miljøet er gennem din optimerede kompressorinstallation. Hos Granzow besøger vi dig gerne og laver logninger af dit trykluftssystem, så du får indsigt i, hvor du kan optimere. Det kan bl.a. være i en anderledes opsætning i dit system, andet udstyr eller noget helt tredje. Værd at tage med er det potentielle energitilskud du kan få til din investering, hvis du kan påvise en energibesparelse ved omlægning af din installation. Vi rådgiver dig også i varmegenvinding, der muliggør at den varme fra dit trykluftssystem bliver genanvendt andetsteds; eksempelvis til opvarmning af en produktionshal. Så undgår du at fyre for gråspurvene.  

Så kort fortalt: det kan være en rigtig god forretning at tænke grønt. Tag kontakt til os i dag på telefon 4320 2600 eller besøg os på vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.141