23948sdkhjf

Programmerbar micro griber til håndtering af skrøbelige dele

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Micro Gripper MGR5 serien fra SMAC er meget lille og let. Den vejer omkring 30 gram og kan bruges som en griber på robotter.

MGR5-serien blev udviklet til at håndtere små, meget skrøbelige dele som f.eks. samlingen af små og præcise roterende encodere. Micro griberne har SMAC’s patenterede softland-funktion, programmerbar kraft på ned til 5 gram og to uafhængigt styrede gribe-fingre til at løfte asymmetriske dele.

MGR5 gør det muligt at optimere montagen af små dele - især af komplicerede små produkter, der fremstilles i meget store mængder. Der er et stigende behov for montage af små dele som smartphones og ure. Disse dele er for små og skrøbelige til at blive håndteret af de fleste mennesker. MGR5 giver også informationer tilbage om, hvad der skete under processen - dvs. delen blev grebet og løftet – den korrekte position blev opnået - delen blev lagt ned - mv.

Specifikationer på Micro Gripper MGR5 serien:

  • Dimensioner [mm]: 30x47x19.5
  • Stroke [mm]: 10 (5 hver)
  • Peak Force [N]: 1,7 @ 1,5 Amp (24VDC)
  • Encoder Resolution [μm]: 5 standard, 1.0 valgfri


SMAC’s indbyggede sensor feedback system giver griberne en unik evne til at udføre en opgave og samtidig kontrollere dens kvalitet. Dette giver aktuatorerne mulighed for at kvalitetskontrollere processerne 100% i realtid og tilbagemelde resultaterne.

SMAC’s elektriske gribere tilbyder programmerbar hastighed, position og kraft med data feedback. Evnen til selvstændigt at styre hver finger tillader præcis styring, måling og positionering af kraften. Dette gør dem ideelle til en bred vifte af positionerings-, måle- og inspektionsapplikationer, især hvor 100% verifikation er påkrævet.

Kom og hør mere på hi messen
Kig forbi stand K.8220.02 og få en snak om automatisering og de mange løsninger.

Se mere om vores deltagelse på hi messen her
Se mere om gribere fra SMAC her

Mød AVS Danmark ApS til HI Industri på stand K.8220.02.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094