23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har en særlig arbejdskultur med masser af plads til spørgsmål

Palle Jakobsen har arbejdet i bukkeafdeling i snart 22 år. Han fremhæver Hedemas arbejdskultur, hvor der er evner og vilje til at skabe plads til de nye, hvis de vil arbejde for det.

Palle Jakobsen har arbejde i bukkeafdeling i snart 22 år. I den tid har han set en stor udvikling af Hedema som virksomhed i alt fra nye maskiner og arbejdsgange til nye kolleger og chefer. Og udviklingen er gået i den rigtige retning, synes han.

Hedema har en helt særlig arbejdskultur, særligt når det handler om nye lærlinge og medarbejdere:

”Vi er gode til at tage imod spørgsmål og selvfølgelig også svare på dem. Når vi får nye ind ad døren, bliver de altid opfordret til at spørge, hvis der er noget, de ikke forstår. Der er ingen sure miner, hvis man stiller mange spørgsmål.”

Palle kan også se, hvordan kulturen hos Hedema smitter af på de mange lærlinge, virksomheden prioriterer at have:

”Vores lærlinge får alle fine karakterer, og det er et godt bevis på, at vi kan finde ud af at lære fra os. Det er vigtigt for en virksomhed, der vil udvikle sig, at vi sætter tid af til at lære den næste generation om det, vi er eksperter i. Vi har evnerne og viljen til at skabe plads til de nye, hvis de vil arbejde for det. Og vil de det, så er der plads til at skabe en masse, og det er vigtigt for en arbejdsplads i 2019.”  

Læs nyheden om Hedemas klejnsmedlærlig, der har modtaget Metalindustriens Lærlingepris 2019

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20004630
P nummer: 1001823345

Kontaktperson

KA
Kim Andersen
Direktør
kka@hedema.dk

Send til en kollega

0.063