23948sdkhjf
Del siden

Hedema A/S

Hedensted Maskinfabrik A/S er 100 % underleverandør uden egenproduktion – så vi står klar til at løse dine opgaver, døgnet rundt. Vi har arbejdet med pladebearbejdning siden 1984, hvor den første revolverstanser blev købt. Siden da har virksomheden været i kraftig vækst. I dag har vi en bred maskinpark og 50 meget engagerede medarbejdere, der klarer selv de vanskeligste opgaver.

Ved en kombination af gamle håndværkstraditioner og moderne teknologi sikrer vi vore kunder et optimalt produktionsforløb og samtidig fungerer vi som en kvalificeret samarbejdspartner.
Hedensted Maskinfabrik A/S kan fungere som totalleverandør, og er specialist i individuelle løsninger, der tilpasses kundernes skiftende behov.

Vi behersker alle niveauer i fremstillingen - fra konstruktion og prototypeudvikling til produktion.
DS/EN 1090-3 certificeret.

Hedensted Maskinfabrik A/S har gennem årene opbygget en stor og trofast kundekreds over hele landet. Vi har et tæt samarbejde med vore kunder for at sikre et optimalt produkt til den rette pris.

Hedensted Maskinfabrik A/S har i 35 år været ledet af Erik Burgaard. I 2007 kom Kim Andersen og Jens Poulsen ind i ledelsen af virksomheden, og et løbende generationsskifte blev igangsat. Både Kim og Jens har, i en længere årrække, været ansat i virksomheden som værkførere, og er derved i stand til at videreføre de kvaliteter, som Hedensted Maskinfabrik A/S er kendt for.

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK20004630
P nummer: 1001823345
75
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031