23948sdkhjf

Frihed under ansvar fastholder medarbejderne hos Hedema

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Jørgen Bitsch Knudsen ved om nogen, hvad det vil sige at arbejde hos en virksomhed som Hedema. Han har arbejdet hos Hedema i 37 år, og i den tid har han været i konstant udvikling.

”Jeg kom hertil som 20-årig og helt ufaglært. Jeg har siddet ved stanse-maskiner og manuelt kørt emner igennem i min første tid hos Hedema. Virksomheden har selvfølgelig udviklet sig i løbet af de næsten fire årtier, jeg har været her, og det har jeg også. Jeg har malet plader, kørt truck, stanset og meget mere. Hedema har været et godt sted at udvikle sig,” siger Knudsen.

Et særligt Hedema-mindset
I løbet af Knudsens tid hos Hedema har han også haft mange forskellige kolleger. Nogle er der stadig, mens andre har fundet nye arbejdspladser. Men fælles for dem alle har de haft helt bestemte kvaliteter som kolleger:

”I løbet af næsten 40 år møder man jo mange forskellige ansigter på arbejdspladsen, og det har været alt fra nye ejere til nye værkførere. Men alle Hedema-medarbejdere har en meget ligetil og ret jysk omgangstone hinanden imellem. Vi siger tingene ligeud, men har modsat aldrig haft en konflikt, hvor vi ikke har kunnet snakke om tingene bagefter. Derudover er vi alle sammen enige om, hvordan vi håndterer at arbejde med frihed under ansvar. Det mindset kan jeg rigtig godt lide, og det er også en af de største grunde til, at jeg har været her i så mange år.”

Læs mere om Hedema her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.172