23948sdkhjf

Bliv fri for bakterier og forlæng levetiden på dine køle-smøremidler

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Termisk desinfektion af kølesmøremidler

Køle-smøremidlers ’levetid’ afhænger blandt andet af bakterielle angreb. Et stærkt forurenet kølesmøremiddel fører til et fald i ydelsen og er skadeligt for medarbejderne og systemet. Biocider eller fungicider, der anvendes mod bakterieangreb, er dyre og kan medføre sundhedsrisici. Sidste år blev CLP-reglerne strammet i klassificeringen af sådanne stoffer og i begrænset brug.

Kæmper du med snavsede og fedtede maskiner, løser lavtryksvaskere fra PH Cleantec let opgaven. Og den helt nye model kan endda desinficere køle-smøremidler. 

Termisk desinfektion ved hjælp af PH-Cleantec lavtryksrensningsteknik:
PH-Cleantec’s rengøringsmetode anvender lavt tryk og høje temperaturer og bruges ofte til mild og effektiv rengøring af værktøjsmaskiner. Som medium anvendes maskinens eget kølesmøremiddel.

I option 1000 EK kan teknikken opgraderes med en desinficeringsfunktion. Til dette anvendes primært eksisterende komponenter. I desinfektionsindstillingen opvarmes kølesmøremidlet til 65° C og dermed kan andelen af bakterier reduceres signifikant.
Systemet er udstyret med et varme-genvindingssystem, så den returnerede emulsionsvæske afkøles og energiforbruget reduceres. Indløbstemperaturen overvåges og rengøringstemperaturen kan justeres af brugeren. Strømforbruget er ca. 4 KW.

Fordele ved termisk desinfektion 1000 EK:

  • Mild desinfektion af emulsionen
  • De dyre og skadelige biocider er ikke nødvendige
  • Systemet kan bruges i bypass tilstand under aktiv drift.
  •  Indløbstemperaturen overvåges.
  • Universal enhed, der ud over desinfektionen også kan anvendes til mild og effektiv vedligeholdelse og rengøring af værktøjsmaskiner.

    >>> Således kan maskinen blive fuldstændig rengjort og samtidig elimineres faren for hurtig bakterielt angreb.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343 hvis du står med en udfordring eller ønsker mere information om PH Cleantecs unikke rengøringsteknologi. Vi sidder klar til at hjælpe.

Kom og hør mere på hi messen
Kig forbi stand K.8220.01 og se en demomodel.

Se mere om vores deltagelse på hi messen her
Se mere om PH Cleantec modellerne her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063