23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JCB giver din produktion fart over feltet

Produktionen kører for alvor igen efter en lang sommerferie. Måske er det på tide at du bestiller originale reservedele hjem fra Granzow? Eller måske skal du til at overveje, hvad du gør i tilfælde af strømsvigt?

JCB giver din produktion fart over feltet

JCB er i øjeblikket at finde på Racing Points formel 1 racer. Man kan sige hvad man vil om farvesammensætningen af orange og lyserød, men med JCB er der altid fart over feltet.

Husk at vi i forbindelse med vores lancering af generatorer fra JCB afholder kundedag fredag d. 20. september fra kl. 10-14, og der vil være mad og drikke. Så lad madpakken blive hjemme, kom ”spark dæk” på de nye generatorer, og bliv sendt ordentlig på weekend med en snak om stort og småt med vores kunderådgivere.

Originale reservedele on-demand

Efteråret er skudt i gang, alle er tilbage fra ferie og produktionen buldrer gerne derud af. Derfor: husk at du altid kan få originale reservedele hos os. Granzow A/S har et udviklet servicenet der dækker hele Danmark. Vi tilbyder dig omfattende teknisk ekspertise, samt adgang til de bedste og originale reservedele igennem vores globale kvalitetsleverandører og eget lager. Originale reservedele og smøremidler fra Granzow sikrer, at anlæggets pålidelighed og effektivitet opretholdes på højeste niveau. Originale reservedele og smøremidler er kendetegnet ved følgende:

• Lang levetid - selv under vanskelige forhold.

• Effektiv drift. • Minimale tab.

• Bidrager til energibesparelser.

• Øget pålidelighed der forbedrer „oppe-tiden“.

• Er fremstillet under de strengeste kvalitetssikringssystemer.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.063