23948sdkhjf

Hedema udvider bearbejdningsafdelingen – igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Vi har udvidet vores bearbejdningscenter med nye maskiner, for at kunne imødekomme kundernes ønsker og øge automatiseringen. Det betyder en halvering af gennemløbstiden og flere typer løsninger for vores kunder.

Hedema fortsætter optimeringen af produktionsapparat og arbejdsgange, denne gang ved at udvide bearbejdningsafdelingen. Alle manuelle maskiner er rykket over i deres egen afdeling, så der er bedre plads. Det skal give en mere dynamisk produktion og et bedre flow, siger værkfører Søren Poulsen:

 ”Og vi er slet ikke færdige – hen over efteråret kommer vi til at rokere endnu mere rundt i afdelingen for at undgå at flytte for meget rundt på emnerne.”

Nyt bearbejdningscenter til bearbejdningsafdelingen
Samtidig har Hedema købt et nyt bearbejdningscenter til bearbejdningsafdelingen, som er kraftigere og hurtigere end de eksisterende maskiner.

”Det er en palettemaskine med to arbejdsstationer, så den ikke behøver stå stille, mens vi skifter emner. Derved kan vi få mere produktion igennem på den samme tid, så vi kan levere hurtigere – og billigere til kunderne,” siger Søren Poulsen.

Han har allerede kig på en robot, som kan føde det nye bearbejdningscenter – og venter bare på, at der kommer en produktion, der passer til det: ”Maskinen er forberedt til, at vi kan sætte en robot på, så den kan køre 24/7 – og jeg har et par stykker i kikkerten, som er meget omstillingsvenligt og kan køre helt ned til 50-100 styks produktion.”

De gamle maskiner beholder Hedema til specialproduktion og enkeltstyksproduktion.   

Det nye bearbejdningscenter er en Hyundai F500D med et arbejdsområde på 600 x 470 x 500.

Læs mere, om vores forskellige arbejdsområder her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.11