23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI har udvidet konsulentteamet med Kent Bøttger

NTI styrker igen konsulentteamet på industriområdet med ansættelsen af systemkonsulent Kent Bøttger, som har mere end 20 års erfaring fra blandt andet Danfoss IT, Lachenmeier, og senest Symetri.

NTI har udvidet konsulentteamet i Vejle med systemkonsulent Kent Bøttger. Kent har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinteknikker med konstruktion som speciale. Hans primære fokusområde bliver at levere kvalificeret rådgivning og sparring med udgangspunkt i at analysere eksisterende system-setups hos NTI’s kunder med henblik på at optimere udnyttelsen af systemer.

Jeg ser frem til at understøtte NTI’s kunder og udtænke installationer og integrationer, der mindsker tidsspild, optimerer workflows og skaber bedre datastrukturer,” uddyber Kent.

Hos NTI glæder divisionschef Per Dissing-Larsen sig også over det nye samarbejde: ”Kents mangeårige erfaring fra kundesiden og store viden inden for Autodesks løsninger, blandt andet Inventor og Vault, systemintegration og produktionsoptimering gør ham i stand til at levere helhedsløsninger hos vores kunder.”

Kents store erfaring er stærkt medvirkede til, at han kan agere som en stærk sparringspartner for NTI’s kunder, så de får det optimale ud af deres investering: ”Jeg glæder mig til at skabe sammenhængende løsninger for NTI’s kunder og understøtte dem i udviklingen af deres forretning med baggrund i de produkter, NTI udvikler og tilbyder. Derudover er jeg glad for at være blevet en del af en virksomhed, der som storleverandør af Autodesk-løsninger i Danmark, og med mange specialiserede in-house konsulenter og programmører, er i stand til at supportere og lave integrationer til hele paletten af Autodesk-software,” afslutter Kent.

Du kan allerede nu kontakte Kent på kbo@nti.dk eller 2840 3948.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

HN
Helene Nordenskov
hn@nti.dk

Send til en kollega

0.063