23948sdkhjf

Store emner fylder også godt i produktionsplanen hos RIVAL

| Medlemsnyhed | Indrykket af RIVAL A/S

De rigtigt store emner bearbejdes med stor præcision, høj kvalitet og til tiden i produktionshallerne hos RIVAL. Det gælder også denne ”body” til en blowout preventer (BOP), som monteres mange meter under havoverfladen.

Kompetencerne hos RIVAL dækker bredt, og virksomheden bearbejder et stort udvalg af forskellige emner. ”Som hovedregel siger vi, at det starter med emner, som fylder en knyttet næve, og slutter med større emner op til 5000x2000x1200 mm,” fortæller ejer Henrik Holvad.

Præcision og kvalitet er afgørende
For mange af de emner, som bearbejdes på RIVAL, gælder det, at de er kritiske og kostbare for kunderne. Her kommer RIVALs ordentlighed, stærke kompetencer og store involvering i de enkelte opgaver til sin ret. ”Vores medarbejdere forstår, at alle emner uanset størrelse og ”sværhedsgrad” er af stor betydning for den enkelte kunde,” siger Henrik Holvad.

Stor konsekvens ved fejl
”Vi oplever, at vores medarbejdere er meget involverede. Hvis der er en fejl i en blowout preventer monteret langt under havoverfladen, kan det få katastrofale følger. Boreplatformen kan eksplodere, og der kan komme enorme udslip af råolie eller farligt gas. Det ved vores medarbejdere, og de strækker sig derfor altid langt, for at alt skal fungere første gang. De ved, det koster, hver gang vi kikser.” 

RIVAL er klar
Vores ordrebog er pænt fyldt op, men i løbet af de kommende måneder er der fortsat plads til nye ordrer herunder de rigtig store emner. Med den to-strengede produktionsstrategi har vi gennem det seneste år udvidet vores tilbud til kunderne væsentligt.

”Gennem udbygning af forretningen med en vækst af nye medarbejdere, som på vores nuværende maskiner arbejder om aftenen og natten, kan vi nu også producere helt andre emner end dem, vi typisk har lavet,” siger Henrik Holvad. ” Det har både udvidet samarbejdet med vores nuværende kunder og tiltrukket nye. Den udvikling ser vi frem til at fortsætte.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RIVAL A/S

Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Danmark
RIVAL A/S

Send til en kollega

0.125