23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultralyd er det ikke noget man bruger til gravide?

Hvis du vil vide hvad man kan bruge ultralyd til

 Hvis du vil vide hvad man kan bruge ultralyd til udover at scanne fostre, hjerter og andre organer og undgå du bakker ind i en lygtepæl på Bilkas parkeringsplads skulle du downloade Pepperl+Fuchs Ultrasonic Guide lige som 18000 andre., som fortæller om fordelene ved at detektere og afstandsmåle alle materialer, uanset farve gennemsigtighed, glans og facon såvel flydende som faste stoffer inkl pulver og granulat, dog undtagen porøse materialer (som isoleringsmateriale) og skummende overflader(som spildevandsskum). Vi har nu tilføjet et separat afsnit der omtaler ultralydsdetektion af dobbeltmateriale, f.eks. hvis trykkerimaskinen har taget to ark papir, vacuumsuget fået løftet to tyndplader som kan smadre formen i pressemaskinen, eller for at detektere start og slut af labels på ruller.

Dobbeltarksdetektorer er nemme at anvende, kræver kun en simpel teach-in, og kan anvendes på de fleste materialer, undtagen porøse eller lagdelte (dvs. gerne karton men ikke pap).

 

Både den klassiske Ultrasonic Technology Guide og den nye Ultrasonic Double Material Detection Guide samt en produktoversigt kan downloades i PDF gratis her: https://www.pepperl-fuchs.com/global/en/36955.htm

Den klassiske ultrasonic guide fås også i bogform Sammen med et print af dobbeltark guide ved henvendelse til Pepperl+Fuchs.

 

Grundig gennemgang af teorien omkring Dobbelarksdetektering (Varighed 7 min, på engelsk) https://youtu.be/wtscp4_KjX8

Applikationsanimation trykkerimaskine (dobbeltark og niveaukontrol <1 min:

https://youtu.be/_aaFzqWMvLs

 

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.063