23948sdkhjf

NTI har udvidet salgsteamet med Christian Andersen

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

NTI A/S styrker igen sit salgsteam på industriområdet med ansættelsen af Christian Andersen, som dermed, efter en årrække hos Tick Cad, har valgt at tage udfordringen op hos Danmarks (og en af Europas) største leverandør af Autodesk-løsninger.

NTI A/S har udvidet med Christian Andersen som Key Account Manager i Vejle.

Christian Andersen er uddannet Bachelor of Commerce (B.Com.) fra CBS, og har 25 års erfaring med IT-løsninger.

Hos NTI A/S er MFG-chef Jesper Stærmose meget begejstret: - Christian er en stærk person med fokus på kvalitet, løsninger og mennesker. Han lever for at levere helhedsløsninger hos kunderne, og det vil han gøre med baggrund i de rigtige Autodesk-produkter samt de industriprodukter NTI udvikler, som understøtter de forskellige forretningsløsninger, vi leverer.

Den erfaring, som Christian kommer med fra tidligere job i IT-branchen, og det branchekendskab han – gennem 25 år - har opnået, gør at han kan udfordre kunderne til at optimere udnyttelsen af deres systemer og løsninger, således at de får det optimale ud af deres investeringer.  Herudover har Christian stor erfaring og kompetence med scannerløsninger fra FARO - og er altid klar på en værdisnak.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.109