23948sdkhjf

Tanke til vogne i verdensklasse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danlaser A/S

Danlaser leverer tanke til robuste slamsugere. Slamsugere fra J. Hvidtved Larsen opererer i tropisk varme og arktisk kulde. Det stiller ekstra høje krav til kvaliteten af vognenes dele. Danlaser leverer tanke og andre emner til de robuste anlæg.

Over alt på kloden arbejder slamsugere fra Silkeborg-virksomheden hvis mål er at skabe verdens bedste kundeoplevelser. Virksomhedens kvalitetskrav er nøje defineret efter ISO. Derfor er vi hos Danlaser stolte af at være leverandør af forskellige emner til deres vogne, bl.a. en væske-udskiller – en tank på ca. 1,8 x 1,2 x 1,0 meter.

Præcision er afgørende for slamsugere
”Væskeudskilleren er en del af pumpesystemet, som bliver sammensat af emner fra forskellige leverandører. Tingene skal passe sammen på millimeteren. Præcision og nøjagtighed er derfor altafgørende, når det gælder metalarbejdet herfra,” fortæller Ole Kristensen, mekanisk ingeniør hos Danlaser.

Danlaser fremstiller alle pladedelene og leverer de færdige væske-udskillere, som har været igennem flere processer i produktionen. At fremstille en væskeudskiller er langt fra venstrehåndsarbejde. Håndværkere og teknikere skal have godt styr på opgaven:
”Der er mange svejsemeter med mange svejsetrimninger, så emnet kan let blive skævt. Svejseren skal have styr på rækkefølgen. I det hele taget skal fremstillingen være helt i top. Vi kan løfte opgaven, fordi vi har nogle dygtige medarbejdere, der kan deres kram, siger Ole Kristensen.

 

Læs mere på Danlaser.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danlaser A/S

Industriparken 12
8832 Skals
Danmark
Danlaser A/S

Send til en kollega

0.094