23948sdkhjf

Danlaser A/S


Siden etableringen i 1994 er DANLASER 100% underleverandør. Vi har specialiseret os i løsninger i rustfrit, aluminium og stål.

Vore primære ydelser er produkt- og komponentleverancer med anvendelse af:

• Laserskæring
• Kantbukning
• svejsning
• Robotsvejsning
• Rørformning
• Rørkonstruktioner
• Overfladebehandling

PRODUKTIONSUDSTYR
Kernekompetencen er laserskæring, hvor vi har Bystronic Bystar/Fiber 6 kW skæreanlæg med automatisk oplægning og aftagning. Her er tale om nogle af de hurtigste anlæg på markedet. Hertil kommer topmoderne kantbukkemaskiner og robotsvejseanlæg.
Vi foretager løbende investeringer i udviklingen af vores maskinpark og produktionsfaciliteter, for at sikre vores fortsatte konkurrencedygtighed.

PRODUKTUDVIKLING
Fleksibilitet og ansvarlighed er udgangspunktet for vore langvarige og gode kunderelationer. Det resulterer i høj kundetilfredshed og gensidigt inspirerende og udviklende samarbejder.
Vi er ofte sparringspartner i hele forløbet fra koncept over design, dokumentation, prototype til 0-serie og serieproduktion. Derefter kommer naturligvis løbende produkt- og designoptimering.

DANLASER FABRIK I - Underleverandør i pladeemner i jern

Danlaser har været underleverandør af pladeemner i mere end 20 år. Vi har aldrig været bange for at sige ja til en udfordring og har således gennem årene opbygget et omfattende videns center i pladebearbejdning og produktion af pladeemner. Det være sig løsning af komplekse konstruktioner, rådgive i materialevalg, håndtering af ekstraordinære tolerancer samt håndtere produktioner med kritisk leveringssituation.

Vi vægter fleksibilitet samt overholdelse af aftaler meget højt og har konstant fokus på vore gennemløbstider (Se evt. Leveringsevne)

Danlasers produktion af emner i jern er adskilt i sin egen fabrik med egen logistik, planlægning og produktion.

DANLASER FABRIK II - Underleverandør i pladeemner i rustfrit stål & metaller

Danlaser har været specialiseret underleverandør af pladeemner i 20 år og har her arbejdet med alle metal typer. I foråret 2014 har vi for at løfte vort speciale yderligere, åbnet en “ny fabrik”.

Fabrikken er grundlæggende en kopi af vor i forvejen kendte, dvs. en produktion hvor der som sædvanlig er stor fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, fleksibilitet, udvikling samt samarbejdet med kunden.

De funktioner, der er specielle for den rustfri branche er specielt optimeret, bl.a. med rutiner til svejsning og bejdsning, det samme gælder de mange andre metaltyper vi også kan tilbyde at levere.

Se også vores hjemmeside www.danlaser.dk

Fakta om Danlaser A/S

Adresse
Danlaser A/S
Industriparken 12
8832 Skals
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Viborg Kommune

Telefon: +45 86 69 43 44

CVR nummer: DK33356064

P nummer: 1016475269

Ansatte: 30

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ole Kristensen

Per Nielsen
Stilling: Adm. direktør og ejer
Direkte telefon: +45 69 60 66 02

Thomas R. Pedersen
Stilling: Salgsingeniør

Send til en kollega

0.125