23948sdkhjf
Del siden

Danlaser A/S


Siden etableringen i 1994 er DANLASER 100% underleverandør. Vi har specialiseret os i komplette løsninger i rustfrit, aluminium og stål.

Vore primære ydelser er produkt- og komponentleverancer med anvendelse af:

Laserskæring
• Kantbukning
• Svejsning
• Robotsvejsning
• Rørformning
• Rørkonstruktioner
• Overfladebehandling

PRODUKTIONSUDSTYR
Kernekompetencen er laserskæring, hvor vi har Bystronic Bystar/Fiber 6 kW skæreanlæg med automatisk oplægning og aftagning. Hertil kommer topmoderne kantbukkemaskiner og robotsvejsere. Vi foretager løbende investeringer i udviklingen af vores maskinpark og produktionsfaciliteter, for at sikre vores fortsatte konkurrencedygtighed.

PRODUKTUDVIKLING
Fleksibilitet og ansvarlighed er udgangspunktet for vore langvarige og gode kunderelationer. Det resulterer i høj kundetilfredshed og gensidigt inspirerende og udviklende samarbejder.
Vi er ofte sparringspartner i hele forløbet fra koncept over design, dokumentation, prototype til 0-serie og serieproduktion. Derefter kommer naturligvis løbende produkt- og designoptimering.

Underleverandør i pladeemner i jern - rustfri - aluminimum

Danlaser har været underleverandør af pladeemner i mere end 25 år. Vi har aldrig været bange for at sige ja til en udfordring og har således gennem årene opbygget et omfattende videns center i pladebearbejdning og produktion af pladeemner. Det være sig løsning af komplekse konstruktioner, rådgive i materialevalg, håndtering af ekstraordinære tolerancer samt håndtere produktioner med kritisk leveringssituation.

Vi vægter kvalitet, fleksibilitet samt overholdelse af aftaler meget højt og har konstant fokus på vore gennemløbstider

Se også vores hjemmeside www.danlaser.dk

Danlaser A/S
Industriparken 12
8832 Skals
Danmark
CVR nummer: DK33356064
P nummer: 1016475269
30
DS/EN 1090-1, DS/EN ISO 3834-2, ISO 14001, ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047