23948sdkhjf

SweBend - markedets stærkeste valse!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Den svenske virksomhed, SweBend, blev stiftet i 2013 af den tidligere direktør i Roundo, Peter Nilsson, som sammensatte sit nye hold til SweBend udelukkende af ekspertingeniører fra Roundo.

Roundo er nu solgt til en italiensk virksomhed, og SweBend er allerede efter 5 år på markedet blevet anerkendt og hædret med priser og udmærkelser for deres plade- og profilvalse. SweBend producerer de absolut stærkeste valse på markedet uden at gå på kompromis med præcision - deres innovative teknologi tillader uhørt høj kraft i bukningen, og kan efterkomme selv de største forespørgsler på krævende produktionskrav. Ligeledes er styringssystemerne udviklet specifikt til SweBends valse. 

SweBends valse laves som udgangspunkt i to udgaver - enten med 3 eller 4 rulleskafter. Dertil kan maskinens størrelse og ydeevne i store træk bestemmes af kunden selv, samt mulighed for fuldautomatisk loading/offloading.

SweBend producerer valse til alle størrelser af produktion - og de tilpasser og personliggør med glæde store dele af maskinopbygningen, styringssystemet, rullerne og skafterne til de ønskede behov hos kunden - svenskere siger ikke "nej" til en udfordring!

IP Maskiner A/S er eksklusivforhandler af SweBends valse i Danmark. Du er altid meget velkommen til, at kontakte os for yderligere information om SweBend eller andre interessante maskiner. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109