23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WCT-WebNet, et produkt, mange muligheder

WestCoast Tråd & Plader udvider sortimentet med endnu et spændende produkt. Blandt de mange eksisterende produkter, tilbyder vi nu også WCT-WebNet. Den nye tilføjelse betyder, at vi indenfor områder som blandt andet afskærmning, arkitektur, fiksering og indhegning kan tilbyde endnu flere muligheder. 

WCT-WebNet findes i to hovedgrupper som enten WebNet, der er stålwirenet med klemmeringe i samlingerne, hvilket giver et præcist udtryk og en flot finish, eller Flettet Stål-Wirenet, hvor stålwirenettet er flettet sammen i samlingerne, der gør det muligt at lave nettet på overmål og tilpasse projektet.

Montage og opsætning

Kombinationen af et fleksibelt produkt med mange forskellige montagemetoder betyder, at mulighederne med WCT-WebNet er nærmest endeløse. Nettet kan blandt andet ”syes” på en ramme eller stålwire, eller bruges som overdækning til gangpassager, eller med gennemgående wires til opsætning på mål i elevatorskakte og broer.

WCT-WebNets fordele

De centrale fordele ved WCT-WebNet i forhold til andre sikringsløsninger er den store fleksibilitet, de mange brugsmuligheder, den store styrke i nettet, den korte leveringstid og ikke mindst et produkt, der ikke går på kompromis med den arkitektoniske udformning.

Projekt-tilpasning

Vores net produceres i flere forskellige maskestørrelser, så der er god mulighed for at finde et WebNet med den størrelse på hullerne og den tykkelse på tråden, som passer til netop jeres projekt.

Nettene er nemme at tilpasse og montere, men hvis det skulle give udfordringer, kan vi være behjælpelige med såvel opmåling som montage. Ved større projekter bliver en eventuel opmåling modregnet i den endelige opgørelse.

For yderligere informationer om WCT-WebNet besøg vores hjemmeside her, eller kontakt vores sælger Mathias Thomsen telefonisk +45 76 12 33 62.

WestCoast® Technique
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14735348
P nummer: 1000795003

Kontaktperson

SS
Simon Skriver
Marketingchef
+45 76123367 ssk@wct.dk

Send til en kollega

0.063