23948sdkhjf
Del siden
Annonce

20. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

Dagens maskine er: Katana fra FICEP – ”Kampklar klinge”

Med Katana fra FICEP får du en af markedets absolut hurtigste båndsave til metalbjælker - skærer igennem en IPE 300 bjælke på under 30 sekunder!

Denne maskine kan potentielt håndtere L-profiler, U-profiler, I-profiler og O-profiler - dermed varetages FICEPs kerneværdi omkring alsidighed i maskine. Katana sikrer højest mulige præcision i skæret med sit vertikale clamping-system kombineret med horisontal positionering og fiksering af bjælken. 

Katanas savklinger er nemme og hurtige at udskifte for minimal downtime ved slitage. Derudover udfører maskinen selv rengøring og vedligehold af klingen med monterede børster, samt smørrelse og køling af klingen er automatisk integreret i maskincyklussen. 

Der er ligeledes mulighed for at foretage skrå skæringer i bjælken - op til 60 graders vinkling af savklingen tillades med Katanas 2 uafhængige hydrauliske spændeanordninger til bjælkerne. Maskinens offloading håndteres intelligent af magnetisme. 

Katana kommer i en serie af forskellige størrelser med en kapacitet til bjælkestørrelser nede fra 80mm x 10mm og helt op til 2540mm x 815mm. 

Denne maskine kan også kombineres med andre maskiner fra FICEP - eksempelvis med fuldautomatiske bore/fræsestationer til videre bearbejdning af bjælken. Derudover er der som optional funktion også mulighed for håndtering og skæring af rør, samt tilføjelse af FICEPs anerkendte Pegaso-styringssystem. 

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om Katana fra FICEP eller andre interessante maskiner!

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39119145

Send til en kollega

0.047