23948sdkhjf

Moderne løsninger til dit badeværelse

Går du med drømme om at få lavet dit badeværelse om, så det afspejler den stil, som du har i resten af hjemmet, eller måske bare den stil, du godt kan lide? Så er det måske nu, du skal springe ud i det, så du kan få lavet en lækker, moderne løsning, der bruger nemt de materialer, du bedst kan lider.

Hos Badkoncept.dk kan du finde inspiration til forskellige moderne badeværelsesløsninger, der kan passe ind i ethvert hjem. Du finder inspiration til både det lille badeværelse, det mellemstore badeværelse, det helt store badeværelse og meget mere. Det hele er naturligvis op til dig, så det valg du tager, skal også være ud fra dine præmisser.

Heldigvis kan du hos Badkoncept altid finde god og kyndig vejledning til, hvordan du bedst få opfyldt de drømme du har om et lækker badeværelse i moderne stil, eller måske mere unik, antik eller retrostil. Derfindes masser af muligheder, uanset om det skal være med fliser, beton, med renelinjer, lyse farver, mørke farve, masser af farver eller noget helt, helt andet.

Få dit drømmebadeværelse

Hvad end det er med store marmorfliser på gulv og væg, samt på hundvasken, eller om det er noget mindre prangende, det er naturligvis fuldstændig individuelt. Du kan vælge et stort udvalg af fliser, sten, materialer, farver og alt muligt andet, som kan afspejle den stil, du allerhelst vil have.

En ting som brusenichen kan også være helt unik og kan gøres på rigtig mange forskellige måde. Du kan eksempelvis vælge at få bygget en mur, som skille den fra resten af badeværelset, have det helt åbent med et hældende gulv, så det ikke er nødvendigt med hverken forhæng eller andet til at tage vandet, eller du kan vælge at have en glasvæg.

Glasvæggen kan i sig selv laves på mange forskellige måder. Her kan det både være en glaskabine, hvor du har døre, der kan samles, hvor den ene side af glasset er fastmonteret på væggen, hvortil der hørere en glasdør. Men du kan også vælge at have flere små ruder i en ramme, eksempelvis af metal eller træ, som giver et særligt moderne look.

Skal din hund have et lille hyggehjørne for sig selv? Eller skal dise drømmebadeværelse have et helt specialt look?

Det hele er naturligvis, og som nævnt, op til dig. Så hvad end det er glas og marmor du er til, eller om det er klassiske eller mere retro valg, du ønsker at tage, så findes der heldigvis masser af muligheder og løsninger, og Badkoncept kan uden tvivl hjælpe dig med at finde en god løsning hertil.

Send til en kollega

0.031