23948sdkhjf

Automatik 2014: Messe-veteran vil please de sjællandske kunder

R. Frimodt Pedersen A/S ser Automatik-messen som en oplagt mulighed for at komme tættere på kunderne på Sjælland.
Administrerende direktør Jan Frimodt Pedersen, og resten af hans stab, er messeveteraner og har været med på Automatik-messen siden starten i 2004. Til daglig huserer virksomheden i det østjyske, og messen i Brøndbyhallen er en kærkommen lejlighed til at se, hvordan det går hos kunderne på Sjælland.

- Vi har en del forhandlere på Sjælland, som vi selvfølgelig besøger en gang imellem, men det er også hyggeligt, hvis de kommer hertil. Her er mere uformelt, og det er en god, intim messe, forklarer Jan Frimodt Pedersen.

Vind og offshore løber stærkt
Metal Supply fangede ham til en snak onsdag formiddag, og der var der så småt ved at komme gang i Brøndbyhallen efter en førstedag, der havde levet op til direktørens forventninger.

- Første dag er altid lidt stille, men der var dog mange interessante besøgende. Vi har sat overlæggeren lavt, men vi håber selvfølgelig, at der kommer nogle nye, interessante emner. Men vi er her lige så meget for at få en snak med vores kunder på Sjælland, og kan vi fx hente 25 kontakter på en dag, er vi rigtig fornøjede, siger Jan Frimodt Pedersen, der blandt andet har en ny serie af motorer at vise frem på årets messe.

- Vi slår på de nye energisparemotorer. Der bliver selvfølgelig mere energibevidsthed blandt virksomhederne, men nu er det også blevet reguleret af EU, så man behøver ikke overbevise kunden om, at han skal være energirigtig, siger han.

Jan Frimodt Pedersen kan generelt melde om god stemning blandt kunderne for øjeblikket.

- Det går rigtig godt. Der er en positiv stemning og holdning i vores kundekreds. Vind og offshore er nok de to brancher, der løber stærkest for os lige for øjeblikket, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078