23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

El & Teknik ’24: Demo på Danmarks nok mest innovative program i kabelhåndtering og kabeltræk

Udløber
30. juni 2024

Kabel og ledningstræk samt håndtering af kabeltromler er noget, som de fleste elektrikere og håndværkere arbejder med i hverdagen. Når man har det rigtige udstyr til jobbet, letter det opgaven enormt.  

I samarbejde med Runpotec fra Tyskland leverer MTO electric a/s et bredt produktprogram af udstyr til lednings- og kabeltræk, kabeltromle- og rørrullesystemer samt inspektionssystemer og måleinstrumenter.  

Demonstration på Runpotecs omfattende program i kabelhåndtering og kabeltræk 

Under hele messen kan du på MTO’s stand møde Runpotecs østrigske repræsentant, som kommer og demonstrerer deres omfattende program, og vi tør godt love at aktivitetsniveauet bliver højt.  

Om det omhandler simple træk af kabler eller ledninger, kabler med store diametre, motoriserede løsninger elle lange kabeltræk på op til 400 meter, så løses alt dette fra det nytænkende produktprogram. I programmet har Runpotec også et væld af løsninger til håndtering af kabeltromler op til 4.5 tons.  

XB 500 er et produkt, der specielt er værd at nævne, da det også kan håndtere defekte kabeltromler, idet kabeltromlen afrulles i vandret position. XB 500 kan håndtere både ruller med rør og to kabelbundter samtidigt.    

Runpotec leverer også løsninger for opmåling af kabellængder samt multifunktions inspektionskameraer i IP67, op til 50 meters længde.

Udover Runpotec produkterne præsenteres også nyheder fra vores mange andre europæiske samarbejdspartnere, ligesom du kan møde repræsentanter fra MTO electric, som hver især er fagfolk indenfor deres felt. 

Smag på europæiske specialiteter og vind en Ferrari 

MTO electric a/s arbejder primært med europæiske leverandører, og det markerer vi med at servere specialiteter fra de forskellige områder. Så der er gode muligheder for at få noget godt til ganen og maven hos MTO, mens vi taler om, hvad vi kan tilbyde. 

Deltag også i vores konkurrence, hvor du hver dag kan vinde en flaske af det italienske svar på Champagne - Ferrari - den officielle vin, som serveres ved Formel 1. Kig forbi stand A-1303 og skål med os hver dag kl. 15.00. 

Events på standen

💡 Demo på afisoleringsværktøj v. JOKARI (14. - 16. maj)

💡 Demo på kabelhåndtering og kabeltræk v. RUNPOTEC (14. - 15. maj)

💡 Demo på maskiner til ledningskonfektionering v. Bent Kristensen (14. - 16. maj)

💡 Produktpræsentation og rådgivning ved KATKO (14. - 16. maj)

💡 Produktpræsentation og rådgivning ved WALTHER WERKE (15. - 16. maj)

<< HENT DIN GRATIS BILLET >>

Vi glæder os til at se dig.

📅 14.-16. maj 2024 fra 8:30-16:00
📍 Odense Congress Center | Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ


Ring til os på 75800310, send en mail på sales@mto-electric.dk eller besøg MTO e-shop
Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med din forespørgsel eller dit projekt.  

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.079