23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Bukning af plast fra 1 mm op til 15 mm i tykkelsen, vi bukker de fleste plast typer.

Udløber
12. oktober 2029

Varm bukning
Plasten opvarmes til en specifikke temperaturer, vores flere trådes bukkemaskiner kan bøje flere bøjninger på en gang op til 2,7 i længden. Disse maskiner kan bøje alle typer af plast fra 1 mm op til 15 mm tyk.

Vi har forskellige størrelse af bukkemaskiner, hvilket gør vi har altid en der passer til dit behov.

Efter bøjning, bliver materialet normalt fikseret i en fikstur til afkølet. Efter afkøling vil materialet holder sin form og bøjning
Denne varme bøjning proces anvendes til en række forskellige typer af plast, især akryl, hvor den ofte anvendes til fremstilling af displays.

Kold bukning
Foruden varme bukning, kan nogle termoplastiske materialer kold bukkes.

Afhængig af tykkelsen af materialet, kan de fleste plastmaterialer bøjes i en vis grad uden negativ beskadigelse af materialet. Dette ses ofte inden for byggeriet bla. brugt til ovenlys.

Enkelte plast kan faktisk bøjes ved anvendelse af en kantpresser.

Materialer op til 5 mm tykke er typisk lettere at bøje. PC, PE og PVC legeringer er de primære materialer, der egner sig til denne proces, der vil opstå spændinger i materialet hvilket gør der er stor risiko for, at pladen retter sig delvist ud igen.

Tykkere materiale kan undertiden være bøjet på en kantpresse, men materialet kan være nødvendigt at være opvarmet langs bukkelinien, før bøjning, for at reducere stress frakturer ved bøjningen.

JO Plast A/S
Niels Bohrs Vej 17b
Stilling
8660 Skanderborg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10090725
P nummer: 1009192944

Send til en kollega

0.079