23948sdkhjf
Del siden

Dunlop Hiflex AB

Dunlop Hiflex leverer kvalitetsprodukter og tekniske løsninger til industrien.

Dunlop Hiflex blev etableret i Halmstad i 1969. Virksomheden er i dag en af ​​markedets mest etablerede leverandører af hydraulik, industrislange, pneumatik, transmission, industrigummi og hydraulikværktøj.

Vores egen produktion af slanger og koblinger, til både høj- og lavtryk, giver os stor viden om produkterne og giver os mulighed for at komme med forslag til nye løsninger og forbedringer til branchen. Vores kunder er placeret over hele landet i både eftermarkedet og OEM-sektoren.

Vores filosofi er at være tæt på vores kunder for at garantere høj service og teknisk support. Alle vores servicecentre har et moderne slangeværksted og et standardsortiment af slanger, koblinger og tilbehør, der er specielt udviklet til at kunne betjene kunder lokalt. Med 27 servicecentre, 3 produktionscentre og omkring 40 servicepartnere er du altid tæt på os.

Dunlop Hiflex tilhører Alfagomma-gruppen, som er en af ​​verdens førende producenter af slanger og koblinger til både høj- og lavtryk. Egne fabrikker er placeret i Italien, Frankrig, Slovakiet, Kina og Malaysia. Salgs-/distributionsenheder er placeret i Europa, Asien, Australien, Sydafrika, USA og Canada. Vi har et meget veludbygget distributionsnet med et stort antal filialer, der dækker store dele af Nordeuropa.

Dunlop Hiflex AB
Seldonsvägen 2
302 62 Halmstad
Sverige
CVR nummer: SE5561236141
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031