23948sdkhjf

Hydraflex udvider produktionen

Hydraflex er tæt på at fordoble produktionsarealet på Fanøvej i Viborg gennem en udvidelse på 1.800 kvadratmeter.
Hydraflex har siden 2009 øget medarbejderstaben med 10 mand og mere end fordoblet omsætningen. Det begyndte at knibe med pladsen i de nuværende bygninger på Fanøvej 10 og 12, så da muligheden for at overtage naboejendommen på Fanøvej 14 viste sig i efteråret 2012, slog de til.

- Vi havde egentlig et byggeprojekt på 800 kvadratmeter færdigtegnet, men da vores nabo; NH Handling A/S også manglede plads og ville bygge, så blev aftalen, at vi begge droppede byggeriet, og NH Handling A/S i stedet flyttede til en ny og væsentlig større ejendom på Lundvej i Viborg. Derved fik begge virksomheder langt mere areal og en mere fremtidssikker løsning på pladsproblemerne, udtaler administrerende direktør Niels Rahbek.

Tror på vækst
Hydraflex er en ordreproducerende virksomhed og fokuserer udelukkende på at konstruere og producere kundetilpassede cylindre til en bred vifte af brancher i ind- og udland. Der produceres hydrauliske cylindre til indbygning i både vindmøller, offshore og marineapplikationer, industrimaskiner, personlifte m.m.

Uanset kundetype så stræber Hydraflex efter at levere kundeløsninger, der altid kombinerer brugbare kvalitetsprodukter med en kort og sikker leveringstid. Det har vist sig at være den rigtige vej at gå, og samtlige kvadratmeter i den nye fabrik tages i brug med det samme.

Efteråret er blevet brugt på at bygge en mellembygning mellem den gamle og nye fabrik således, at al truckkørsel af færdige emner og cylindre kan foregå under tag.

- Med de nye rammer, så har vi ikke kun meget fine produktionsfaciliteter til de kommende år. Som en bonus får vi også en væsentlig bedre administrationsbygning, hvor der er god plads til de ingeniører, vi leder efter i øjeblikket. Vi tror på fortsat vækst – der er altid et marked for kvalitet leveret til tiden, afslutter Niels Rahbek
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109