23948sdkhjf

Det sker: Aluminium offshore – cutting costs

Den 17. januar står AluCluster bag international konference som sætter fokus på offshore sektoren og hvorledes aluminium kan blive et økonomisk alternativ til stål i visse konstruktioner.
Innovationsnetværket AluCluster har længe arbejdet med mulighederne i større konstruktioner i aluminium og i særdeleshed i forhold til vindindustrien og olie & gas sektoren.

Med stærk national opbakning fra Aluminium Danmark (DI), LORC og vindmølleindustrien og international deltagelse fra specielt Norge, Sverige, Tyskland og Holland er der lagt op til en særdeles spændende dag, hvor en samlet aluminiumsindustri fra både ind- og udland præsenterer og viser state-of-the-art kompetencer indenfor brugen af aluminium i offshore sammenhæng.

Konferencen henvender sig, med både et kommercielt og teknisk spor om formiddagen, både generelle strategiske beslutningstagere samt mere teknik-fokuserede ingeniører, som samles om eftermiddagen til case-baserede præsentationer fra store internationale spillere.

Tilmeldinger til både konference og udstilling er løbende tikket ind og indtil videre er mere end 70 deltagere tilmeldt konferencen, heraf en del fra de rådgivende ingeniører, olie- & gas-sektoren samt vindindustrien.

Networking og udstilling
Konferencens budskab understøttes af en række virksomheder fra AluCluster-netværket. Virksomheder, der allerede i dag leverer større eller mindre konstruktioner i aluminium til netop offshore-industrierne.

Mød blandt andet:
Hydro Aluminium
Sapa Profiles
Alumeco
VST Industries
SubCpartner
PCP A/S
Gustav Østergaard
Nissens
ECM Industries
Sjølund Profilvalsning
Mekoprint
Alu Technologies
BSI
Weissenborn
Migatronic
Teknologisk Institut
Force Technology

Se hele programmet for dagen på http://www.alucluster.com/sites/default/... (PDF).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078