23948sdkhjf

Ny netværksgruppe for offshoreindustrien

Netværksmøde 17. januar for virksomheder i Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland sætter fokus på vækstmulighederne
Offshoreindustrien oplever i disse år høj aktivitet, og det skaber arbejde til mange virksomheder – hvis blot virksomhederne udnytter deres muligheder. Fremtidens udfordringer og muligheder er da også temaet, når det nationale videncenter for offshoreindustrien, Offshore Center Danmark, inviterer virksomheder til netværksmøde torsdag den 17. januar i Hvidovre.

Der er tale om en ny netværksgruppe for virksomheder i Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland, og alle virksomheder med tilknytning til offshore olie og gas – eller med interesse for at etablere sig i sektoren – er velkomne. Der planlægges fire årlige møder i netværksgruppen.

- Samarbejde og udveksling af erfaringer er nøgleord i disse år, hvor der er mulighed for at få andel i den vækst, offshoresektoren oplever. Der er fortsat højt aktivitetsniveau i den danske sektor, og et stadigt større antal underleverandører opnår ordrer i udlandet. Vi stiller gerne vores kompetencer som nationalt videncenter til rådighed og medvirker gerne til at styrke virksomhedernes muligheder for at få andel i markedet, fortæller netværksfacilitator Palle Isaksen, Offshore Center Danmark.

- Grunden til, at vi etablerer en netværksgruppe på Sjælland er, at vi gerne vil gøre op med forestillingen om, at offshoresektoren hører til langt væk fra Østdanmark – for stadig flere sjællandske virksomheder arbejder inden for offshore, siger Palle Isaksen.

Udover at møde andre virksomheder fra Storkøbenhavn og Sjælland vil den danske direktør for det franske olieselskab Total fortælle om selskabets prøveboring efter skifergas i Nordjylland i 2013, og værterne fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut fortæller om sikrings- og sikkerhedskrav som både opfylder egne behov som myndighedernes krav.

- Målet med møderne er at give alle en mulighed for at møde nye ansigter, uanset om man har været i dialog med branchen i mange år eller er ny leverandør. Der er altid en ny dør at gå ind ad i offshoreindustrien, som er en af landets største industrier målt på omsætning. Og netop gennem netværksarrangementer får man en nyttig viden, som kan bane vejen for nye opgaver, siger Palle Isaksen.

Mødet i Hvidovre 17. januar er det seneste i rækken af netværksmøder rundt i landet. På hvert møde får alle deltagere mulighed for at præsentere sig selv. Indbudte fagfolk fortæller desuden om konkrete temaer, og netværksmødet afsluttes med en uformel frokost.

Offshore Center Danmark har siden 2003 været nationalt videncenter og innovationsnetværk for olie- og gasindustrien samt energi på havet, blandt andet havvindmøller og bølgekraftanlæg. Centret har godt 260 medlemsvirksomheder fra hele landet.

Program for netværksmødet 17. januar samt link til tilmelding på http://www.offshorecenter.dk/Events.asp . Deltagelse er gratis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093