23948sdkhjf

ISO-certificering til Djuma Industri

På grund af stigende krav til kvalitet og leverancer har Djuma Industri i Ryomgård gennemført ISO 9001 certificering med et usædvanlig flot resultat.
Ikke en eneste anmærkning! Sådan kunne Djuma Industri fejre nytåret med sin nye IS0 9001-certificering fra Det Norske Veritas.

- Vi er meget stolte. Ved udgangen af 2012 foretog vi den endelige gennemgang og audit med kontrollanter fra Det Norske Veritas. Nu er vi blevet ISO 9001-certificeret uden en eneste afvigelse eller anmærkning, fortæller direktør og indehaver Ib Møller fra Djuma Industri.

Usædvanligt resultat
For at overholde egne mål for certificeringen besluttede Djuma Industri at hyre et konsulentfirma til at rådgive sig igennem de mange faldgruber og komplicerede krav, som er en del af en effektiv ISO-certificering.

- Djuma Industri A/S havde forberedt sig effektivt til ISO-certificeringen. Men det er usædvanligt og meget sjældent, at opleve en ISO-godkendelse uden en eneste afvigelse eller anmærkning. Virksomheden er gået fuldstændig pletfri igennem certificeringsaudit, og det er meget flot, fortæller teknisk direktør Poul H. Nielsen fra MANconsult i Aalborg.

Hos Djuma Industri A/S har kvalitetschef Kent Johansen stået i spidsen for ISO-certificeringen.

- Vi har arbejdet intensivt med udvikling af kvalitetsstyring. Det seneste år har vi styret målrettet mod ISO 9001. Blandt andet med opgradering og efteruddannelse af medarbejdere og nye procedurer overalt i virksomheden, fortæller Kent Johansen.

Djuma Industri er specialister i avanceret stål - og sandblæsning, metallisering samt industrimaling af stålemner og metalkonstruktioner. I 2012 gennemgik virksomheden en massiv udvikling med ejerskifte og ny bestyrelse, nye produktionsfaciliteter, forbedret produktions- og kvalitetsstyring og endelig ISO 9001-certificering.

- Jeg er meget optimistisk for udviklingen af virksomheden i 2013. Trods de svære tider, har vi forberedt og omstillet os, så vi er klar til nye opgaver, stigende produktion og store udfordringer i det nye år, fortæller direktør Ib Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078