23948sdkhjf

Europæisk fremgang for Hoyer

Efter de første seks måneder af indeværende regnskabsår er omsætningen for Hoyers aktiviteter i Europa steget med mere end 30 procent i forhold til samme periode sidste år
Resultatet overgår forventningerne hos Hoyers ledelse.

- Vi er rigtig stolte af, at vi forsat formår at øge vores omsætning med så flotte vækstrater i et vanskeligt marked. Vi er dog også opmærksomme på den øgede kamp om ordrerne, som sætter indtjeningen under pres, siger Sales Manager Thomas Klausen fra Hoyer.

Positiv tendens i ordreindgangen
Ordreindgang for det første halvår viser også en positiv tendens. Her ligger Hoyer mere end 20 procent foran samme periode sidste år. Med denne vækst vil der også i det næste halve år blive leveret mange løsninger fra Hoyer Transmissions og Hoyer Motors til virksomhedens europæiske partnere.

I de kommende seks måneder vil Hoyer øge fokus på flere af eksportmarkederne. Hoyer Motors har stor succes på markederne udenfor Skandinavien, og Hoyer vælger derfor at intensivere indsatsen på flere af disse markeder.

Nyt selskab i Tyskland
Den største ændring bliver etableringen af et helt nyt selskab i Tyskland. Selskabet, hvis juridiske navn er Svend Hoyer GmbH, vil primært arbejde på at udbygge tilstedeværelsen af Hoyer Motors i Tyskland.

- Vi har gennem årene opbygget en trofast skare af tyske motorkunder. For at komme endnu tættere på dem samt nye potentielle kunder, har vi vurderet, at et operationelt selskab i Tyskland er det helt rigtige næste skridt, siger Thomas Klausen.

Geografisk bliver driftsstedet for det tyske selskab München. Med denne centrale placering vil selskabet også skulle fungere som springbræt til de tysktalende nabolande samt Sydeuropa.

Øget fokus i Holland og Polen
Derudover har Hoyer iværksat rekruttering af både hollandsk og polsk talende medarbejdere, med henblik på at ansætte en medarbejder på hvert marked. Begge markeder er vigtige vækstmarkeder for Hoyer Motors, og Hoyer ønsker derfor at styrke tilstedeværelse i begge lande.

- Med disse meget vigtige tiltag er vi hos Hoyer overbeviste om, at vi nu i endnu højere grad kan give vores partnere den fokus og den service, de har behov. Vi ser frem til også i fremtiden at kunne leve op til vores payoff – Exceeding Expectations, siger Thomas Klausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109