23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny produktionschef til Djuma

Den 46-årige Flemming Kildevæld Madsen står fremover i spidsen for al planlægning af virksomhedens industrimaling og overfladebehandling.
Djuma Industri er inde i en rivende udvikling med stadig større krav fra kunder og producenter.

- Forventningerne til kvalitet, præcision og levering bliver hele tiden presset. Det betyder konstant udfordring af vores planlægning og produktion. Med ansættelsen af Flemming Kildevæld Madsen har vi fået den rette mand til at føre Djuma Industri A/S videre i den positive udvikling, fortæller direktør og indehaver Ib Møller Meldgaard.

Flemming Kildevæld Madsen er en kendt aktør i den danske overfladeindustri med mere end to årtiers erfaring i udvikling og ledelse indenfor industrimaling og overfladebehandling.

Djuma Industri er specialiseret i sandblæsning, metallisering samt maling af stålemner og metalkonstruktioner til vindmølleindustrien, bygge- og anlægsindustrien samt metal- og smedeindustrier i Danmark og Europa.

Allerede inden udgangen af året forventer Djuma Industri at få papir på sin omfattende kvalitetsstyring med certificering af produktionen efter ISO 9001 hos Norske Veritas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093