23948sdkhjf

Messe-succes for B6 Akustik

Mange spændende projekter er startet hos B6 Akustik, efter lanceringen af akustik-materialet Stratocell Whisper, efter Elmia Subcontractor i Jönköping.
Sæby-virksomheden B6 Akustik har gjort status på en positiv Elmia Subcontractor 2012 i Jönköping.

- Vi er meget tilfredse med det store antal besøgende på vores stand, som var en medvirkende faktor til at skabe et godt samlingspunkt for dialog og positiv energi, siger fabrikschef og business unit manager Flemming A. Jensen.

Dette er konklusionen efter fire hektiske dage på den svenske underleverandør-messe i forrige uge.

B6 Akustik har i mange år deltaget på messen og konstaterer, at det til dato har været den bedste messe – set i relation til det antal positive leads man har med hjem.

- Sverige er et af vores vigtigste eksportmarkeder, og derfor er det vigtigt, at vi fortsat ”viser flaget” således, at vores mange bestående kunder kan komme forbi vores stand og få en snak.

B6 Akustik benyttede messen til at lancere et nyt produkt – Stratocell Whisper - som de forhandler i Skandinavien. Materialet består af en unik polyethylenstruktur, som udmærker sig ved at have helt specielle akustiske egenskaber. Ud over de gode akustiske egenskaber lever materialet også op til de stadig skrappere brandkrav, der stilles fra industrien. Stratocell Whisper imødekommer de europæiske brandgodkendelser, som der stilles krav til fra automotive-, marine- og bygningsindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094