23948sdkhjf

Jens S. Transmissioner får ny ledelse

Ved årsskiftet vil direktør hos Jens S. Transmissioner, Anders Lassen, gå på pension og videregive ansvaret.

Han startede som direktør for virksomheden den 1. februar 2005 i Ishøj. På dette tidspunkt have firmaet en omsætning på omkring 60 millioner kroner og omkring 40 ansatte.

Siden da har Anders Lassen arbejdet på at få virksomheden til at vokse organisk og gennem opkøb, og selv når kunder flyttede deres forretning udenlands, så er Jens S. fulgt med. I dag har virksomhederne i Danmark en omsætning på cirka 230 millioner kroner og har omkring 70 ansatte fordelt på fire lokationer.

- Vi er meget taknemmelige for, at Anders Lassen vil hjælpe med en sikker overdragelse af ledelsesansvaret. Desuden sætter vi også stor pris på, hvad han og organisationen har opnået med den danske forretning, som har udviklet sig til at være en markant markedsleder på flere produkter og forretningsområder. Med et klart formål og personligt engagement har Anders drevet forretningen til at være en væsentlig aktør i den danske transmissionsbranche, siger bestyrelsesformand Johan Benzler.

Den nye ledelse af Jens S. Transmissioner vil blive delt i to hovedområder med start fra 1. januar 2023. Christoffer Eriksson vil blive tildelt rollen som direktør med særligt fokus på drift og digital transformation i en overgangsperiode. Thomas Klausen vil blive tildelt rollen som salgs- og markedschef for det danske marked med undtagelse af transportbåndsafdelingen i firmaet.

Christoffer Eriksson tilføjer:

- Den nye ledelse er blevet organiseret til at imødekomme fremtidens behov for firmaet. Den nuværende størrelse af firmaet kræver et dedikeret fokus på markedet og vores kunders behov. Samtidig med, at vi skal opretholde et højt tempo med automatisering af vores processer og digitalisering sammen med vores andre virksomheder i Jens S. Group og Axel Johnson International.

Der vil være afskedsreception for Anders Lassen den 27. januar 2023 på Hørskætten 7 i Taastrup.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125