23948sdkhjf

Foodtech: LP Kolding vil opruste inden for bæredygtighed

Den sydjyske producent af tanke, rørsystemer og procesudstyr, LP Kolding, er også med på årets Foodtech-messe.

Udover at markedsføre sig selv, er der en ganske bestemt grund til det.

- Vi er her for at få en føling med, hvad der sker i markedet, og hvilken retning kunderne går i, hvad de forventer af fremtiden, og hvor trenden bevæger sig hen, fortæller administrerende direktør Mogens Feld-Andreasen.

Bæredygtighed trender

LP-Kolding-direktøren ser, at markedet går imod større krav til kvalitetssikring, sporbarhed og bæredygtighed.

Specielt sidstnævnte er på alles læber for tiden. For LP-Kolding gælder det både, hvordan de producerer deres produkter, men også hvordan disse kan hjælpe kunderne med at blive mere bæredygtige. Inden for det område erkender Mogens Feld-Andreasen at stålvirksomheden skal opruste i de kommende år.

- Vi må prøve at finde nogle løsninger, som tilgodeser bæredygtighed. Der skal vi lægge hovedet lidt i blød for, hvordan vi kan markedsføre det. Det kan være forskellige udføringer af en tank eller en bestemt overfladebehandling, forklarer han.

Han forventer også, at der kommer til at ske konkrete tiltag på fabrikken hjemme i Kolding.

- Vi skal i hvert fald opgraderes med noget uddannelse eller nogle nye medarbejdere. Det er ikke noget, vi har hørt det sidste til, siger han.

Fem ordrer gør messen til en succes

Mogens Feld-Andreasen melder generelt om en god stemning på årets Foodtech-messe

- I går (tirsdag, red.) var lidt mat, men i dag er vi godt tilfredse. Vi bruger messen til at skabe relationer, og vores succeskriterium er, at vi måske kan få 15-20 forespørgsler ud af det og så cirka få fem ordrer. Så er vi godt tilfredse, konstaterer han.

Meningen med at bruge tre dage i Herning er nemlig også at vedligeholde ordrebeholdning, selv om det ikke er på selve messen, LP-Kolding lander dem.

God ordrebeholdning

Generelt ser det ellers meget godt ud for virksomheden for tiden med en god ordrebeholdning, beretter Mogens Feld-Andreasen.

- Vi har fem segmenter, som kører godt for øjeblikket: Drikkevand, biogas, pharma, fødevarer og ingredienser & kemi, fortæller han.

Forventningerne til fremtiden er også ganske gode.

- Vi har ikke fornemmelse af, at der er afmatning i vores segmenter, slutter Mogens Feld-Andreasen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078