23948sdkhjf

Scanding i nyt spansk samarbejde

Grenaa-virksomheden har netop indgået et samarbejde med den spanske producent af tankudstyr Vak Kimsa, og satser dermed på at få en større markedsandel hos tankbyggerne i Norden.
Scanding, der fokuserer på salg af rustfri procesudstyr til den sanitære branche, vil med den nye aftale opgradere indsatsen, når det gælder røreværker og In-Line mixere. Direktør Palle Müller-Hansen udtaler:

- Vi er markedsledende på flere områder indenfor tankudstyr, men lige præcis på røreværker og In-Line mixere har vores profil ikke været skarp nok. Vores produkter har ikke været attraktive, og det har gjort, at vi på de to felter ikke har haft en tilfredsstillende vækst i forhold til resten af tankudstyrsprogrammet. Vi har løbende søgt nye muligheder, og dem fandt vi så i Spanien, selvom det faktisk var Vak Kimsa, som kontaktede os.

Den spanske producent har eksisteret siden 1972, men på trods af 40 år på bagen var det ikke det store forhåndskendskab, Palle Müller-Hansen havde til virksomheden, der er beliggende i Katalonien tæt på Barcelona.

- Jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke kendte det store til dem i forvejen. Men jeg blev imponeret af deres produkter og især kvaliteten af dem. Det ser mere end lovende ud. Med dem i folden, får vi nu nu et mere komplet program henvendt til tankbyggerne, og vi kan stadig være konkurrencedygtige på prisen. Vi er ikke alene på markedet, og prisen er absolut et parameter i den sammenhæng, siger Palle Müller-Hansen.

Aftalen gør Scanding til eneforhandler af Vak Kimsa´s produkter i Skandinavien, og da der tidligere i år blev skruet op for salgsindsatsen i Norden, er direktøren fortrøstningsfuld for resten af 2012.

- Det er spændende tider. Vi har sat høje krav til os selv i år, og indtil videre er missionen lykkedes. Budgetterne holder, og nu har vi oven i købet fået en god tilføjelse til sortimentet med de spanske produkter. Vi kan godt driste os til at sige, at det ser fornuftigt ud, slutter Palle Müller-Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094