23948sdkhjf

90 år med pakninger og tætninger

Selv med 90 år på bagen er der stadig fuld fart over feltet hos den danske leverandør af pakninger og tætninger; Betech Seals.
Betech Seals er leverandør af pakninger, tætninger, O-ringe, gummiformdele, bælge og andre tekniske komponenter til både OEM-industrien og det servicemarked, der beskæftiger sig med reparation og vedligeholdelse af maskiner, energi- og procesanlæg samt andre tekniske installationer.

Rådgivning om og salg af pakninger, tætninger og tekniske produkter har således været kendemærket i hovedparten af firmaets nu 90 år lange historie.

Stor forandringsproces
Siden 2000 har Betech Seals gennemlevet en større forandringsproces, som blandt andet har udmøntet sig i en udpræget kunde- og markedsorienteret forretningsstrategi med service og værdiskabelse som det centrale omdrejningspunkt.

Det betyder, at Betech Seals i dag fungerer som en kombineret handels- og produktionsvirksomhed med fokus på at tilvejebringe de mest optimale produktløsninger for den enkelte kunde.

I samme forbindelse er virksomhedens bestræbelser sammenfattet i værdisætningen: ”Improving your products”.

I den professionelle liga med Lean
Gennem de seneste fem-seks år har der været arbejdet målrettet med omfattende forandringer på virksomhedens fabrik i Bramming. Midlet har været Lean-filosofien fra Toyota, som går ud på at trimme virksomheden med øje for, hvad der skaber værdi for kunden.

Filosofien har gået sin sejrsgang verden over på alt fra fabrikker til kommunekontorer. Også hos Betech Seals har Lean gået sin sejrsgang. Produktionen per medarbejder er forøget i takt med medarbejdertilfredsheden, og virksomheden giver hvert år en solid fortjeneste.

Efter indførelsen af Lean er fejlraten i egenproduktion reduceret betragteligt – og målet er nul fejl! Og leveringssikkerheden fra Betech Seals er over 97 procent.

Nyåbnet afdeling i Norge
Betech Seals havde sin start tilbage i 1922 som lille, familieejet virksomhed. I dag indgår Betech Seals i den skandinavisk baserede virksomhedsgruppe Addtech.

Addtech omfatter omkring 1.600 medarbejdere i mere end 100 nichevirksomheder, der opererer under egne mærker og med specialer inden for tekniske produkter og komponenter, tekniske delsystemer og løsninger til industri og servicevirksomheder.

Seneste større tiltag er etableringen af en salgsafdeling i Norge, der åbnede i januar. Dette understreger den øgede internationale orientering, som Betech Seals har indrettet sig på i takt med, at mange kunder er globale og de seneste 6-10 år har flyttet deres aktiviteter ud til de regionale vækstmarkeder.

Den nye salgsafdeling, der ligger i Sola lige udenfor Stavanger, skal repræsentere både Betech Seals og søsterselskabet Codan Tech.

Under navnet Polymeric Solutions udgør de en forretningsenhed i den nordisk funderede teknikkoncern Addtech AB. Salgsdirektør Søren Helmer Nielsen har store og langsigtede forventninger til etableringen i Norge.

- Vi kan som ingen andre tilbyde et komplet program af løsninger i polymere materialer og yde en kvalificeret rådgivning. Uanset anvendelsesområde, formgivning og funktion, siger han, og fortsætter:

- For det norske markeds vedkommende er det vores vurdering, at der vil være særlig interesse for vores kompetencer inden for pakninger, bælge og støbte formdele. Med lokalt personale, eksisterende samarbejde med norske kunder og en relativ let adgang fra vores lagre og produktion i Danmark, forventer vi at opnå en betydelig position i løbet af de kommende år.

Orienteringen mod det internationale marked har i øvrigt taget fart siden 2008, hvor salg i Kina er foregået gennem det kinesiske søsterselskab Codan Tech Qingdao.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094