23948sdkhjf

JK Metal investerer sig til øget konkurrenceevne

JK Metal i Svendborg har således netop afgivet ordre på et topmoderne fiberlaser-anlæg.
JK Metal har netop afgivet ordre på et af de mest moderne og kosteffektive laser-anlæg, der findes på markedet i dag. En investering, der skal øge virksomhedens konkurrenceevne såvel som fleksibilitet.

- Vi vil med fiberlaser-teknologien være særdeles godt rustet til at yde nuværende og fremtidige kunder den optimale service inden for tyndpladebearbejdede emner. Efter en grundig analyse af udbuddet af udstyr til laserskæring af plader har vi valgt fiberlaser-løsningen. En løsning, der både tilgodeser behovet for fleksibilitet og giver lønsomhed i et meget konkurrencepræget marked til gavn for såvel nuværende som nye kunder, lyder det fra JK Metal.

Det nye fiberlaser-anlæg er fra producenten Salvagnini, og JK Metal er en af blot seks danske virksomheder, der i det seneste år har valgt at investere i netop dette anlæg - og den eneste virksomhed på Fyn. Anlægget er af typen L5, som er højhastighedsudgaven af den nyeste fiberlaser-generation.

JK Metal er underleverandør til pladeindustrien og har specialiseret sig i produktion af højkvalitetsprodukter primært i tyndplader. Men med den nye fiberlaser vil JK Metal nu også kunne servicere kunder med behov for skæring i tykkere materialer. Dermed øger virksomheden sin fleksibilitet og konkurrenceevne i forhold til de typiske materialer, som virksomheden i dag arbejder med.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125