23948sdkhjf

AO åbner håndværkerbutik i Søborg

Håndværkere i Søborg og omegn kan fra den 4. september besøge AO's nye håndværkerbutik i byen. Målet er lokale håndværkere og håndværkere på vej til opgaver i København.
AO har en ambition om at være Danmarks mest lokale håndværkergrossist, og den 4. september slår AO dørene op til sin butik nummer 48 i landet.

- Det har længe været vores ønske at få en butik i Søborg, fordi byen ligger så godt placeret i forhold til de store hovedfærdselsårer. Men vi har manglet de helt rigtige lokaler med den helt rigtige placering, og dem har vi fundet nu på Sydmarken 32 – lige midt imellem Gladsaxe Ringvej, Hillerød motorvejen og Gladsaxe Møllevej, fortæller Michael Piper, butiksleder i den nye butik.

Ikke kun for lokale
Placeringen tæt på områdets hovedveje og motorveje gør det nemt at komme til og fra butikken. Ikke blot for de håndværkere, der arbejder i lokalområdet, men også for de mange, der hver dag kører på arbejde i København.

- Vi åbner allerede kl. 06.30, så morgenfriske håndværkere på vej til arbejde i København nemt kan smutte forbi og hente varer. Desuden kan de lokale Søborg-håndværkere få handlet og komme af sted til deres opgaver endnu tidligere, end de plejer, fortæller Michael Piper, der som rutineret el-fagmand har fået rollen som den nye butiksleder i Søborg.

Butikken får samme sortiment inden for vvs, el, vand og afløb samt værktøj som AO’s andre butikker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094