23948sdkhjf

AAO Steel slår to fabrikker sammen

Sidste efterår blev Scan Press slået sammen med Aage Østergaard til AAO Steel, og nu flyttes produktionen hjem til moderselskabet på Islandsvej i Horsens.
Flytningen til AAO Steels hovedafdeling begynder allerede efter sommerferien. Herefter vil den tidligere Scan Press-fabrik på Vejlevej stille og roligt blive tømt frem mod 2013.

- I 2008 udvidede vi på Islandsvej med små 6.000 kvadratmeter, som nu står mere eller mindre ubenyttet. Som konjunkturerne har udviklet sig, er der ingen udsigt til, at dette nye produktionsareal vil blive fyldt op mange år ud i fremtiden, siger AAO Steels administrerende direktør, Jørn Krogager, til Horsens Folkeblad.

Han forklarer videre, at han forventer, at sammenlægningen af de to fabrikker vil give en række stordriftsfordele, og over de kommende tre år vil det også betyde behov for færre medarbejdere.

Faldende omsætning i 2012
Sammenlægningen skyldes, at AAO Steel stadig er påvirket af den europæiske gældskrise, som også kommer til at sætte sit præg på 2012-regnskabet, hvor Jørn Krogager forventer faldende omsætning.

- Desværre har vi mistet kunder, som er gået til konkurrenter i Østeuropa og Asien. Samlet set peger udviklingen mod en meget beskeden vækst i de kommende år på den eksisterende kundebase og i nogle tilfælde direkte tilbagegang, siger han til Horsens Folkeblad.

AAO Steel har i dag ca. 280 ansatte, hvilket er 70 færre end før finanskrisen brød ud 2008.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109