23948sdkhjf

AAOsteel gav indere baghjul

Det kan sagtens lade sig gøre for danske underleverandører at konkurrere med Asien.
En af AAOsteel’s større, internationale kunder inden for procesindustrien valgte for et par år siden at flytte en del af en produktserie til Indien. Den indiske leverandør var blevet udvalgt på baggrund af en budrunde fra kundens godkendte leverandører inden for pladebearbejdning.

Efter nogle års kamp med svingende kvalitet, og heraf ustabile leveringstider, valgte kunden at fremsende en forespørgsel på emnerne, denne gang ikke gennem en netauktion, men direkte til AAOsteel.

- Gennem en god dialog lykkedes det at komme overens vedrørende prognoser, produktionsmængder og sikkerhedslagre, så AAOsteel var i stand til at levere emnerne til en konkurrencedygtig pris, inden for fem dage, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

For at sikre dette set-up har AAOsteel indgået aftale med Lund Maskinfabrik om fremstilling af bearbejdede emner til produktet, under samme vilkår og forudsætninger, som vilkårene med slutkunden.

- Det er nemmere at diskutere løsningsmodeller hvor kunder og leverandører i god dialog finder frem til samarbejdsmodeller, som leder til konkurrencedygtige priser, korte leveringstider og fleksibilitet, når kunden først har haft en negativ oplevelse, men det ville være ønskeligt, hvis begreber som totalløsninger, landed cost, leveringstider, forrentning og fleksibilitet blev en ligeså naturlig del af en prisforhandling, som selve emneprisen, konstaterer AAOsteel efter den indiske oplevelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109