23948sdkhjf

Gibotech viste industrirobotterne frem på R22: Det har været meget positivt

Efter tre dage på robotmessen R22 i Odense, er product manager hos Gibotech, Henrik Thomsen glædeligt overrasket over, hvor mange mennesker, der troppede op til robotmesse i Odense. Endda selvom vejret viste sig fra sin bedste side udenfor.

- Det har været meget positivt, siger Henrik Thomsen, som har haft tre forskellige robotter med på messen. Produkter der har været stor interesse for på messen.

- Vi har haft en CobotFlex med på messen. Det er en cobot, som står på en lille vogn, så man kan køre den derhen, hvor man har brug for den og som kan klare alt fra håndtering af emner og maskinbetjening til palletering, forklarer Henrik Thomsen.  

- Interessen for de kollaborative robotter har været stor her på messen, siger Henrik Thomsen, som har set frem til at ”vise flaget” i robotbyen Odense.

Trækplasteret på Gibotechs stand i Odense har været en Fanuc CNC Robodrill fræsemaskine med automatisk maskinbetjening via en kollaborativ Fanuc CRX robot. En løsning, som lynhurtigt selv kan skifte både emner og værktøjer.

- Det trækker nogle mennesker til, når man har en CNC-maskine, der står og arbejder på en stand, smiler Henrik Thomsen.

Gibotech havde også en AGV med på messen. Det specielle ved den AGV Gibotech havde med på messen er, at den kan aflevere paller i flere højder. Et af formålene med at tage med på R22-messen for Gibotech har været, at de gerne vil vise, at de har meget at byde på i forhold til industrivirksomheder.

- Det har været vigtigt for os at vise, at vi kan andet end kollaborative robotter. Vi leverer også industrirobotter, lyder det fra Henrik Thomsen.

Læs mere om: r-22
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078