23948sdkhjf

Rekordresultat hos Frecon

Men et resultat før skat på 4,56 millioner kroner er Frecon igen på rette kurs efter et mindre corona-bump i 2020. Resultatet skaber stor tilfredshed både hos Frecons ledelse og bestyrelse. Her tilskriver man en stor del af æren til virksomhedens medarbejdere.

- Vi har et hus fuld af engagerede medarbejdere med stor kompetence og innovative ideer. Vi kalder mange af vores medarbejdere for popcornhoveder, fordi de har lysten og kompetencen til at tænke anderledes og dermed skabe helt nye muligheder for vores kunder, fortæller administrerende direktør Claus Mølgaard Jensen i en pressemeddelelse.

- Sammen med vores øgede fokus på salg gennem netværk og relationer, gør det, at vi har fundet vores helt særlige plads i markedet, tilføjer han.

Ruster sig til fremtiden med nye kompetencer

Frecon har høje vækstambitioner for fremtiden og er meget bevidste om, at det kræver en målrettet indsats.

- Vi ser en stærk vækst i markedet lige nu, og det er naturligvis vigtigt, at vi tager vores del af den kage. Samtidigt er vi også meget bevidste om, at væksten sandsynligvis ikke kan fortsætte. Vi lever i en usikker verden. Vi ruster os derfor kontinuerligt til fremtiden ved at se nye muligheder og udvikle nye kompetencer. Det sker netop nu ved at lade 10 af vores medarbejdere deltage i kompetenceudviklingsprogrammet ”KomDigital” organiseret af DTU. Programmet har særligt fokus på forretningsudvikling og udnyttelse af nye teknologier, siger Claus Mølgaard Jensen.

- Vi tror på, at vi står meget stærkere i fremtiden ved løbende at udvide medarbejdernes kompetencepallet og dermed gøre os mindre sårbare. Samtidig er det også meget motiverende for medarbejdere at få lov at prøve sig af på nye områder, fortsætter han.

Ambitioner om fortsat vækst

Målet for fremtidens vækst hos Frecon er således klar, og ambitionen er yderligere 20 medarbejdere og en signifikant vækst i bruttoresultatet de kommende par år.

- Vi ved ikke præcist, hvor rejsen går hen, da ”plejer” ikke er det, vi gør mest af, siger Claus Mølgaard Jensen.

- Vi er altid åbne for nye muligheder, og har god succes med det. Og det hele starter med vores solide kompetencer, store fleksibilitet samt blik for mulighederne, slutter han.

Firmanavn
mio. kr. 2021 2020
Bruttofortjeneste 23,3 15,1
Driftsresultat 4,6 -2,7
Resultat før skat 4,6 -2,7
Årets resultat 3,6 -2,1
Balancesum 19,0 12,3
Egenkapital 7,5 4,7
Antal ansatte 28 27
Regnskabsåret blev afsluttet den 31. december 2021

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078