23948sdkhjf

Fuldt hus til Automatik 2012

Allerede tre måneder før åbningen er pladserne fyldt op i Brøndby Hallen til Automatik 2012.
I tre dage i september må idrætsfolkene vige pladsen i Brøndby Hallen. I stedet indtages den af robotter, hydraulik, pneumatik og masser af automatikkomponenter, når over 148 af branchens leverandører åbner dørene til Automatik 2012 i dagene 11.-13. september.

Næsten fordoblet på otte år
Hos arrangørerne er der glæde over interessen, og alle sejl er sat ind for at skabe rammerne om det faglige mødested for automations- og robotvirksomheder.

- Det er dejligt, at så mange virksomheder igen er klar til udstillingen. Der er ingen tvivl om, at det er udstillingens høje og ambitiøse faglige niveau, der får udstillerne til at flokkes om Automatik 2012, som branchens store møde- og netværksforum, fortæller projektchef Mona Jakobsen, MCH Messecenter Herning.

Det er femte gang, at udstillingen finder sted, og siden starten i 2004 er antallet af udstillere vokset fra 80 til i dag 148.

Styrker konferencedelen
Traditionen tro er der både masser at se på – og ikke mindst at høre om på Automatik. Og som noget helt nyt er det danske og svenske videnscenter inden for Automatisering, SESAM, med som ny samarbejdspartner.

- Igen i år er ambitionsniveauet højt for vores konferenceprogram, og for at styrke den del har vi allieret os med SESAM, Maskinsikkerhed og Danske Vedligeholdsforening, som skal stå for konferenceprogrammet. Det er den bedste garanti, vi kan give for et nyhedsskabende og vitaminrigt program, udtaler Jørgen Stenberg, som repræsenterer Foreningen af Fabrikanter, Grossister og importører i El-branchen (Veltek), der er med til at arrangere Automatik 2012.

Udover Veltek er også Brancheforeningen for Automatik, Tryk & Transmission (ATT), industriel Automation (BIA) og Dansk Robot Forening (DIRA) med som arrangører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078