23948sdkhjf

DanSteel investerer sig ud af krisen

Den nordsjællandske stålvirksomhed hentede en stigning på 31 procent i omsætningen i 2011.
Omsætningen endte dermed på ca. 2,3 mia. kr., men det forhindrede ikke, at resultatet af den primære drift blev et underskud på 71 mio. kr. Det var 63 mio. kr. dårligere end året før og betydeligt lavere end de forventninger, man havde ved indgangen til året.

- Slabspriserne har været stigende i perioden, hvilket, sammen med en stærkt øget priskonkurrence samt overkapacitet i branchen, har presset indtjeningen i branchen som helhed kraftigt, skriver NLMK DanSteel i sit årsregnskab.

Isoleret set betegner DanSteel’s ledelse resultatet som utilfredsstillende, men når de aktuelle markedsforhold inddrages i det samlede billede, anses det kun for at være ”mindre utilfredsstillende”.

DanSteel følger fortsat sin investeringsstrategi og har således i 2011 haft betydelig fokus på projektet med udskiftning af valsestolen til en ny bredere og stærkere valsestol. Dette projekt forventes fortsat afsluttet i anden halvdel af 2012.

- Denne investering, som samlet set udgør ca. 750 mio. kr., vil være kraftigt medvirkende til fortsat at forbedre NLMK DanSteel A/S’ konkurrenceevne, da den vil give NLMK DanSteel A/S adgang til nye segmenter og produkter, skriver DanSteel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094