23948sdkhjf

PlusCoat fortsætter med ny ejerkreds

Den 15. maj 2012 overtog en ny ejerkreds den konkursramte industrilakeringsvirksomhed PlusCoat i Ejby.
Den nye ejerkreds er veletableret i branchen og driver i dag Stålcoating, Tom Schmidt Industrilakering og Billums Industrilakering.

PlusCoat fortsætter med ca. 10 medarbejdere beskæftiget i produktionen. Den nye bestyrelse består af Mads Dorow, Marcello La Pia og Ole Billum, mens den daglige ledelse varetages af den nye administrerende direktør Nils Knudsen.

- Da muligheden opstod for, at vi kunne overtage en virksomhed som PlusCoat, ville vi pludselig få adgang til de faciliteter og kompetencer, der fuldender vores virksomheder. Det betyder, at vi nu har kapacitet til at tilbyde enhver form for overfladebehandling, blandt andet med Skandinaviens største Electrocoating-anlæg, som igen får lov til at levere markedets mest robuste overfladebehandling, udtaler Nils Knudsen, og fortsætter:

- Den geografiske placering lige ved den fynske motorvej er selvfølgelig også et plus.

Den nye ledelse og ejerkreds ser lyst på fremtiden og oplyser, at de allerede har fået flere positive tilsagn fra de tidligere kunder. Ligeledes mærker de generelt en øget vækst i dansk industri, der ventes at smitte af på ordretilgangen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125