23948sdkhjf

Det sker: Demonstration af 3D profilskæremaskine hos Victor A/S

Torsdag d. 31. maj slår Victor A/S dørene op til deres lokaler og demonstrerer fordelene ved brugen af deres nye 3D skæremaskine med flamme- og plasmaskæringsteknologi.
Anskaffelsen af en ProCutter PC600 udstyret med oxyfuel- og plasmabrændere tidligere på foråret, har givet fordele i produktionen hos Victor A/S i Frederikshavn.

Skæringen og skærpningen af rør er effektiviseret, ligesom der fremstilles med den højest mulige præcision. De avancerede skærings- og skærpningstyper kan desuden produceres i et bredt spektrum af materialer, størrelser og længder.

- Skæringen og skærpningen af rør, samt efterfølgende konstruktion af rørsystemer er nu blevet nemmere og hurtigere. Maskinen skærer desuden med den størst mulige ensartethed og præcision, hvilket sikrer en høj kvalitet i det færdige produkt, siger direktør for Victor A/S Ole Nygaard.

Maskinen kan bearbejde rør i størrelserne Ø 42 x 3 mm – Ø 610 x 50 mm og længder op til 12 m.

Oplev profilskæremaskinen ved selvsyn
Torsdag d. 31. maj i tidsrummet 11.00–15.00 demonstrerer Victor A/S den nye 3D profilskæremaskine i deres lokaler på Silovej 10 i Frederikshavn.

- Vi er meget begejstrede for de nye fremstillingsmuligheder, som vores 3D profilskæremaskine giver, og vi vil derfor gerne give alle interesserede muligheden for at se, hvad vores 3D skæremaskine kan udrette. Derfor håber vi, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at kigge forbi os den 31. maj, slutter Ole Nygaard.

På dagen vil der, ud over demonstrationen af 3D profilskæremaskinen, være mulighed for at få indblik i den øvrige produktion samt de løsninger og services, som Victor A/S leverer. Victor vil desuden tænde op i grillen og være værter ved lidt mad og drikke.

Yderligere information samt tilmelding til arrangementet kan ske hos marketingkoordinator Signe Pedersen på eller tlf.: 2055 6665.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125