23948sdkhjf

Nyt om navne: Scanding styrker salgsorganisationen

Grenaa-virksomheden har netop styrket salgsorganisationen med to nyansættelser.
Scanding, der fokuserer på salg af rustfrit procesudstyr til den sanitære branche, har valgt at sætte ekstra kræfter ind for at udbygge den positive udvikling virksomheden er inde i. Direktør Palle Müller-Hansen udtaler:

- Vi kunne i 2011 mærke, at markedet for vores produkter var ved at komme på benene igen. Det har vi så fået bekræftet i første kvartal af 2012. Der blæser blidere vinde, og det skal vi forsøge at få det optimale ud af. Vi skal øge vores markedsandel og være endnu tættere på kunderne. Derfor er vi glade for at byde to særdeles kompetente herrer velkommen om bord.

Kender virksomheden på forhånd
De to nye medarbejdere har begge mange års brancheerfaring. Lars Thorup Laursen har tidligere været salgsansvarlig for den tyske pumpeproducent Fristam i Skandinavien, og han skal servicere markedet for sanitære pumper i Danmark og de andre nordiske lande. Han udtaler:

- Jeg skal trække på mit netværk og slå nogle døre ind. Der er et stort potentiale for vores omfattende program af pumper. Vi har en god base i Danmark, og er allerede i dag til stede i Norge og Sverige, så der er et godt grundlag at bygge videre på. Jeg har tidligere samarbejdet med Scanding, og kendte derfor virksomheden udmærket i forvejen. Det ser jeg som en stor fordel.

Mens Lars Thorup Laursen får hele Skandinavien som arbejdsplads skal den anden nye salgsingeniør, Søren Rasmussen, servicere kunder øst for Lillebælt. Også han havde forhåndskendskab til Scanding.

- I min tid hos HB Food Service købte vi blandt andet pigging systemer hos Scanding i forbindelse med bygning af procesanlæg. Jeg har altid fået en god og kompetent rådgivning, og den skal jeg nu selv være med til at give. Jeg kommer til at arbejde med hele produktprogrammet med base fra Odense, og er kommet godt i gang, siger Søren Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078