23948sdkhjf

Clemco køber op i konkursbo

Clemco Danmark A/S, som er en førende virksomhed indenfor malersprøjter og spartelanlæg, har købt aktiviteterne i konkursboet efter Sprøjtespartel.dk.

Nu vil Clemco arbejde på at reetablere mange af aktiviteterne fra Sprøjtespartel i Clemco Danmark A/S.

Sprøjtespartel.dk’s forretning har tidligere været baseret på salg, leasing og leje af mobile spartelløsninger til bygningsmalere, hvilket passer godt for Clemco Danmark A/S, som selv udvikler mobile spartelkoncepter.

- Clemco Danmark A/S har mange års erfaring med spartelanlæg, og vi har udviklet vores egne mobile spartelløsninger til bygningsmaleren gennem en længere årrække, og det var derfor nærliggende for Clemco Danmark A/S at overtage aktiviteterne efter Sprøjtespartel.dk, siger adm. direktør Frederik Nielsen.

Direktøren uddyber.

- Vi er kendt for vores gode kundeservice og vores Graco sprøjteanlæg af høj kvalitet, som vi i øjeblikket langer rigtig mange af over disken. Vi holder, hvad vi lover, og vi forsøger ikke at sælge større anlæg, end hvad kunden reelt har brug for. Det lægger vi stor vægt på, og vi glæder os meget til at byde vores nye Sprøjtespartel.dk-kunder velkomne hos Clemco Danmark A/S, siger Frederik Nielsen.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08