23948sdkhjf

KK Metal overtager produktion fra Gl. Bedsted Industri

Den nordvestjyske underleverandør har overtaget produktion, lager, maskiner og en del nøglemedarbejdere fra den konkursramte nabo Gl. Bedsted industri ApS.
Overtagelsen skete med effekt fra den 15. februar, og i den mellemliggende periode har der været hektisk aktivitet med at få flyttet maskiner og lager de 5 km fra Bedsted til Hørdum, hvor KK Metal har hjemme.

- Vi har med vilje holdt lidt lav profil med at offentliggøre overtagelsen. Det er jo en større operation med at flytte maskiner og lager, og vi ville jo også gerne lige have medarbejderne fra Gl. Bedsted til at falde lidt til her hos KK Metal, ligesom vore medarbejdere selvfølgelig også skulle vænne sig til den kraftige udvidelse. Nu er vi imidlertid godt i gang, og hele denne operation er lykkedes over forventning, fortæller direktør Allan Skriver Christensen.

KK Metal beskæftiger nu i alt 20 medarbejdere og samtidig er kapaciteten blevet væsentlig forøget - blandt andet med svejserobot og maskinbearbejdning.

- Det er naturligvis kedeligt, at vores gamle kollega og samarbejdspartner Gl. Bedsted Industri er gået konkurs, men vi er glade for, at det trods alt er lykkedes at bevare en god del af arbejdspladserne her i Thy, hvor vi jo i forvejen kæmper hårdt for at bevare arbejdsplader generelt, slutter Allan Skriver Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111