23948sdkhjf

Victor A/S udvider maskinparken

Frederikshavn-virksomheden har investeret i en ny maskine til 3D profilskæring og skærpning af rør.
Den nye investering i en Procutter PC600 gør, at Victor A/S, som en af de eneste virksomheder i Danmark, kan tilbyde en række 3D-skæringstyper og mulighed for specialfremstillede løsninger.

- Fordelen ved at bruge denne maskine er, at man sparer nogle svejsninger, som gør det billigere og muligt at levere nogle mere tilpassede løsninger. Samtidig giver den nye proces med plasma- og flammeskæring en bedre kvalitet og større præcision. I sidste ende betyder det lavere omkostninger for kunden, forklarer marketingkoordinator Signe Pedersen.

Velegnet til offshore-industrien
Hun nævner offshore-industrien, petrokemisk og procesindustri, bygningsingeniørarbejde, krankonstruktioner og skibsbygning som nogle af de oplagte industrier, der kan få nytte af den nye maskine hos Victor A/S.

- Den kan skære i et bredt spektrum af størrelser og materialer. Vi fremstiller rør fra Ø42x3 mm op til Ø610x50 mm og i længder op til 12 meter. Men via vores samarbejdspartnere tilbyder vi skæringer i yderligere størrelser i rør, bjælker og firkantsprofiler, siger Signe Pedersen, og fortsætter:

- Den nye investering supplerer vores øvrige kompetencer og gør os endnu mere fleksible i forhold til at imødekomme vore kunders individuelle behov, samt krav til præcision og kvalitet.

Klar i slutningen af marts
Det varer endnu nogle uger før virksomhedens kunder får glæde af maskinen

- Vi får maskinen leveret i uge 12, og den er oppe at køre den 28. marts, og derefter er vi klar til at introducere den for vores kunder, forklarer Signe Pedersen, der slutter:

- På et tidspunkt er det vores plan, at vi vil holde åbent hus. Der kan folk ved selvsyn komme ind og se, hvad maskinen kan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188